De senaste åren har många köpt borrigg och trott att själva borrningen ska gå som en dans. Vi har varit med ända sedan 1970-talet och vet hur verkligheten ser ut. Det gäller också att välja rätt borrmetod, eller rätt kombination, och att ha en reservplan om problem uppstår. En enda metod räcker inte långt numera.

Smarta kunder tar inga risker utan väljer Styruds kunniga borrarteam, tekniska kunnande och rejäla resurser direkt. Det lönar sig!
Styrud erbjuder MER ÄN BORRNING.

 

Ledningsbyggande

För att kunna dra ledningen den smartaste vägen från A till B, måste man dels kunna kombinera olika metoder, dels kunna ta sig fram överallt och t ex klara krokig borrning i solitt berg. Ingen har fler metoder än Styrud!

Läs mer

   

Grundläggning

Borrad grundläggning löser många kniviga problem. Och wiresågning ersätter sprängning när omgivningen är känslig för vibrationer, eller man vill ha en fin, slät yta. Mer finns – läs om våra olika entreprenadtjänster!

Läs mer

 
 

Geoenergi och vatten

Tänk att det går att värma och kyla ett helt köpcenter, eller en stor industrianläggning, med ett borrat energilager. Vi hjälper också husägare och kommuner att få tillgång till
friskt vatten. En ren njutning!

Läs mer

   

Gruvor och prospektering

Prospektering är alltid lika hett, och våra båda borrmetoder hjälper malmletare från hela världen att fatta rätt beslut. Vi hjälper också gruvindustrin med undersökningar, olika slags borrning och goda råd.

Läs mer